• Bezorging onderbreken,

  digitaal blijven lezen  

  Deze service voorkomt u dat uw brievenbus tijdens uw vakantie verstopt raakt.

  Met de app DVHN Krant blijft u ook tijdens uw vakantie op de hoogte van alle nieuws en achtergronden. Er vindt geen verrekening plaats van het abonnementsgeld. Na de vakantie ontvangt u de krant weer gewoon in uw brievenbus.

  Bezorging onderbreken

 • Bezorgen op uw

  vakantieadres  

  De krant laten bezorgen

  op uw vakantieadres in Nederland.

  Daarnaast blijft u met de app DVHN Krant op de hoogte van alle nieuws en achtergronden.

  Vakantieadres doorgeven

 • Bezorgen

  bij iemand anders  

  De krant laten bezorgen bij buren,
  familie of vrienden.

  Een service waarmee u iemand anders een plezier doet. Met de app DVHN Krant blijft u ook op uw vakantieadres op de hoogte van alle nieuws en achtergronden.

  Elders bezorgen

 • Bezorgen bij een

  goed doel  

  Bezorg bij goede doel

  Laat tijdens uw vakantie Dagblad van het Noorden bezorgen bij een goed doel.

  Hiervoor zijn afspraken gemaakt met het Ronald Mc Donald Huis Groningen, waar ouders, broertjes en zusjes van ernstig zieke kinderen verblijven. Van uw krant wordt dankbaar gebruik gemaakt aan de leestafel. Via de app DVHN Krant blijft u op uw vakantieadres op de hoogte van alle

  nieuws en achtergronden.

Voorwaarden

 

•  Uw aanvraag dient minimaal 3 werkdagen voor vertrek bij KlantenContactCentrum Dagblad van het Noorden binnen te zijn.

•  Gebruik maken van de vakantieservice kan voor een periode van minimaal 4 dagen en maximaal 3 maanden.

•  Gratis bezorging van de krant is alleen mogelijk indien het tijdelijk bezorgadres in het verspreidingsgebied van  Dagblad van het Noorden ligt, de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Buiten het verspreidingsgebied worden portokosten in rekening gebracht.

•  Voor een optimale postbestelling in binnen- en buitenland kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Houdt u er rekening mee dat de krant met vertraging bij u wordt bezorgd.

•  De vakantieservice geldt alleen voor vaste- en deelabonnees, niet voor proefabonnees.

 

Met vragen kunt u terecht bij het KlantenContactCentrum. De afdeling is voor deze service van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur te bereiken via het telefoonnummer 088-8002000. U kunt ons ook via de mail bereiken, mail dan naar contact@dvhn.nl

Vakantieservice

Maak hier uw keuze