Maak kennis met het gemak dat wij u online bieden

Wij brengen u dagelijks nieuws, actualiteiten en infotainment uit uw regio en de rest van de wereld. Elke dag op papier en op ieder moment van de dag in digitale vorm. U hoeft dus voortaan niets meer te missen!

 

Met onze digitale krant heeft u Dagblad van het Noorden altijd binnen handbereik op uw smartphone, tablet of op desktop. Met onze PLUS-artikelen bent u altijd goed geïnformeerd over de achtergronden bij het nieuws. De dagelijkse nieuwsbrief geeft u elke ochtend een update van het belangrijkste nieuws. De keuze is aan u. Hieronder vindt u een overzicht van onze digitale producten.

Digitale krant

Houdt u van gemak dan is de digitale krant - een kopie van de papieren versie, inclusief alle mooie bijlagen die we wekelijks voor u maken - net iets voor u. U kunt deze digitale variant zowel via het web als de app lezen. Als u de krant download, kunt u deze ook zonder internetverbinding lezen. Handig als u bijvoorbeeld op vakantie bent. Zo heeft u toegang tot uw eigen vertrouwde krant, altijd en overal.

Als abonnee heeft u toegang tot de digitale krant via uw DVHN-account. Als u nog geen account heeft aangemaakt, kunt u hier rechts lezen hoe u dit eenvoudig doet.

 

U kunt op twee manieren de digitale krant lezen.

1. Ga naar dvhn.nl en kies in de menubalk digitale krant

2. Via de app DVHN Krant voor op uw tablet en mobiel. Ga hiervoor naar de app store en download de digitale krant.

Onze PLUS-artikelen kunt u vinden op de verschillende digitale kanalen van Dagblad van het Noorden zoals dvhn.nl, de dagelijkse nieuwsbrief en onze socials. De PLUS-artikelen belichten unieke verhalen, gedegen onderzoeksjournalistiek en uitvoerige achtergronden. Het zijn altijd artikelen met net even meer diepgang. Als abonnee heeft U onbeperkt toegang tot deze artikelen. Bent u nog geen abonnee dan kunt u maximaal zes PLUS-artikelen per maand gratis lezen. In beide gevallen moet u eenmalig een DVHN-account aanmaken.

 

Ga naar PLUS-artikelen

Nieuwsbrieven

Via onze nieuwsbrieven houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws, cultuur en abonnee- en lezersacties. Schrijf u hieronder in voor één van onderstaande nieuwsbrieven en ontvang deze gratis in uw mailbox.

Dagelijkse nieuwsupdate

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang elke ochtend onze nieuwsupdate

 

Inschrijven

Abonneevoordeel nieuwsbrief

Speciale kortings- en winacties voor abonnees. Ontvang elke maand een update.

 

Inschrijven

Direct contact

Voor vragen kunt u terecht bij ons KlantContactCentrum:

 

   088 - 800 4114

  contact@dvhn.nl

 

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 07.30 tot 17:00 uur en op zaterdag (voor vragen over de bezorging) van 08.00 tot 12.00 uur

 

 

DVHN-account aanmaken

1. Maak een account aan met uw e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord.

2. Bent u abonnee? Koppel dan uw abonnement aan uw DVHN-account met uw postcode, huisnummer en de laatste drie cijfers van uw bankrekeningnummer.

Inloggen / account maken

Als u al een account heeft, kunt u direct inloggen.

 

 

Direct naar

  Digitale krant
    
(kies in de menubalk Digitale krant)

  PLUS-artikelen

  Nieuwsbrieven

  Online service op mijn.dvhn.nl

Veelgestelde vragen

 • +  Op hoeveel verschillende apparaten kan ik de digitale krant lezen?

  Met uw DVHN-account kunt u de digitale krant op maximaal drie apparaten downloaden en gebruiken.

   

 • +  Wanneer is de digitale krant beschikbaar?

  De digitale krant is elke ochtend vanaf 7.00 uur ’s ochtends beschikbaar.

 • +  Ik kan niet inloggen

  Het kan zijn dat u wel een account heeft aangemaakt, maar dit nog niet gekoppeld heeft aan uw abonnement. Ga naar inloggen en koppel uw abonnement met uw postcode, huisnummer en laatste drie cijfers van uw rekeningnummer. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

 • +  Ik ga op vakantie, kan ik de digitale krant blijven lezen.

  Natuurlijk, als u een DvhN-account heeft aangemaakt en dit gekoppeld heeft aan uw abonnement, hebt u overal en altijd toegang tot de digitale krant en PLUS-artikelen. U kunt  desgewenst de bezorging van uw papieren krant stopzetten of uw krant doorsturen, zie voor meer informatie over de vakantieservice ook  mijn.dvhn.nl.

  Bent u in het buitenland, houdt u er dan rekening mee dat u wifi of een dataverbinding nodig heeft om de krant van die dag te downloaden. Aan een dataverbinding zijn mogelijk kosten verbonden, afhankelijk van uw telefonie provider. Eenmaal gedownload kunt u de krant offline naar wens lezen, waar en wanneer u maar wilt.

 • +  Ik heb een abonnement afgesloten, maar ik kan niet direct inloggen

  Uw gegevens moeten eerst verwerkt worden in onze systemen. Na het aanmelden van uw abonnement kan het maximaal twee werkdagen duren voordat u kunt inloggen op de digitale krant. Heeft u uw abonnement omgezet naar een andere vorm, dan kan het ook zijn dat in verband met de administratieve afwikkeling het een werkdag kan duren voor u opnieuw toegang heeft.  Onze excuses voor het ongemak.

 • +  Waarom moet ik een DVHN-account aanmaken?

  Om gebruik te maken van de digitale diensten van Dagblad van het Noorden, heeft u een DVHN-account nodig. Dit account heeft u bijvoorbeeld nodig voor het doorgeven van uw vakantie. Daarnaast heeft u met uw DVHN-account toegang tot de digitale krant en kunt u als abonnee onbeperkt PLUS-artikelen lezen.

 • +  Hoef je maar een keer een account aan te maken?

  Ja, het aanmaken van een DVHN-account hoeft maar één keer te gebeuren. De combinatie van uw e-mailadres en wachtwoord kunt u daarna gebruiken om in te loggen in uw Mijn DVHN omgeving.  Wilt u als abonnee vervolgens toegang tot de digitale krant en onbeperkt PLUS-artikelen lezen? Koppel dan uw abonnement aan uw account; dit gebeurt op basis van uw postcode, huisnummer en de laatste drie cijfers van uw rekeningnummer.

 • +  Mijn vraag staat hier niet tussen

  Wij helpen u graag: contact@dvhn.nl of 088 - 800 4114

‘* Toegang tot de digitale krant is afhankelijk van de abonnementsvorm. Voor de abonnementsvormen Compleet, Digitaal en Weekend + digitaal geldt alle dagen digitale toegang. Voor deel abonnementen geldt toegang tot de digitale krant voor de dagen dat de papieren krant bezorgd wordt. Abonnees kunnen onbeperkt PLUS-artikelen lezen. Niet abonnees kunnen per maand 6 gratis PLUS-artikelen lezen.